Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Share Thread:
Flash AS2 zamanlayıcı yapmak
#1
Merhaba arkadaşlar. Bilen varsa geçenlerde Flash'da nasıl hareket edilir diye bir konu yazmıştım, ben de düşündüm ki niye başka şeyler yapmayım dedim ve bu konuyu açtım.
Neyse hadi konumuza geçelim: Flash'da bir zamanlayıcı kodu yaptım. Ne işe yarıyor derseniz bir kareden belirlediğimiz süre sonra diğer kareye geçmeyi sağlıyor. Bu kodu karenin içine koymanız lazım. Kodu 
aşağıya bıraktım.
Kod:
stop();
basla = function ()
{
    clearInterval(zamanlama);
    play(); //bu kod sadece başka frameye geçmeyi sağlamıyor. buraya başka şeylerde yazabilirsiniz.
}
;
zamanlama = setInterval(basla, 4000);
//4000 yazdığımız yer kaç salise sonra geçmesini belirler. burayı değiştirebilirsiniz
[-] Aşağıdaki 3 kullanıcı ocaloguzkaan kullanıcısının mesajını beğendi:
  ? bedo19, Visual917, Multinality
Cevapla
#2
Abuzittin'e dlc çıkarma kodu da gelir mi hocam?
[-] Aşağıdaki 1 kullanıcı bedo19 kullanıcısının mesajını beğendi:
  ? Visual917
Cevapla
#3
(12-02-2024, Saat: 22:59)bedo19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abuzittin'e dlc çıkarma kodu da gelir mi hocam?
 
Abuzittini 50 kere bitirdim DLC olsa oymarım

Youtube: Ceylanli
[Resim: https://media.tenor.com/OcqUuF5W1-cAAAAM...turkey.gif]
[-] Aşağıdaki 1 kullanıcı Hasanbey05 kullanıcısının mesajını beğendi:
  ? bedo19
Cevapla
#4
(22-02-2024, Saat: 06:47)Hasanbey05 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-02-2024, Saat: 22:59)bedo19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abuzittin'e dlc çıkarma kodu da gelir mi hocam?
 
Abuzittini 50 kere bitirdim DLC olsa oymarım
Ben daha bitirmedim ama dlc'sini indirip yedeklerim, görev görevdir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Flash nesneyi hareket ettirme ocaloguzkaan 1 781 31-01-2024, Saat: 16:19
Son Yorum: Multinality

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi