(31-08-2021, Saat: 11:25)Turanlıbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kod yazmadan oyun yapmak istiyorum bana program önerebilirmisiniz
tabi çöp sistemlerin açabilceği program olsun
Construct kullan. Kod yazmıyosun ama mantığa ihtiyacın var. Mantığın yoksa oyun yapamazsın.
Discord'a bak bu arada sana bir şey yazdım
(31-08-2021, Saat: 11:38)Visual917 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-08-2021, Saat: 11:25)Turanlıbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kod yazmadan oyun yapmak istiyorum bana program önerebilirmisiniz
tabi çöp sistemlerin açabilceği program olsun
Construct kullan. Kod yazmıyosun ama mantığa ihtiyacın var. Mantığın yoksa oyun yapamazsın.
Discord'a bak bu arada sana bir şey yazdım
en son sf'de dolaştığımdan bu yana 7-8 sene geçti sanırım. bana o kadar şey kattı ki bu forum, asla ve asla kelimelerle anlatamam. şuan sahip olduğum iş, şirket; bunlara bağlı olarak neredeyse sahip olduğum her şey burası sayesinde. çünkü; henüz çocukken, kendime dair bir şeyleri ilk defa sf'de dolaşırken hissetmiştim, bunun peşine düştükçe oyun yapmaya falan başlamak derken kendimi buralarda buldum. zaman, kaderi çok garip örüyor. bana kattıklarınız için çok minnettarım, sf :)
Aşağıdaki 2 kullanıcı ibranze kullanıcısının mesajını beğendi:ibranze kullanıcısının mesajını 2 kişi beğendi. ? RaideN, Yonga