Bir kaç önerim olacak, visual917 yerine adını yazabilirsiniz. Remastered yazısı küçültülüp daha sağa yaslayabilirsin, bu şekilde gözü tırmalamayacaktır. Version yazısı da o şekilde yapılabilir.
(01-09-2019, Saat: 22:35)NESDelisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kaç önerim olacak, visual917 yerine adını yazabilirsiniz. Remastered yazısı küçültülüp daha sağa yaslayabilirsin, bu şekilde gözü tırmalamayacaktır. Version yazısı da o şekilde yapılabilir.
Kullanıcı adımı kullanmayı tercih ettim. Öyle tanınıyorum sonuçta.
Aşağıdaki 1 kullanıcı Yonga kullanıcısının mesajını beğendi:Yonga kullanıcısının mesajını 1 kişi beğendi. ? NESDelisi
Normalde böyle cçirkinleştin mi nutuk çekiyorum biliyorsun ama artık ne desem kifayetsiz. Muratcan’ın dediklerine kırılmışsın, kırılmak istemiyorsan kendini geliştir dedim yine engelledin. Biraz yüzleş be kendinle. Benim saygımı aylar önce kaybettin, çoğu kişi de artık sana saygı duymuyor umarım farkındasındır bunun.
(30-09-2019, Saat: 10:44)owarida14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Normalde böyle cçirkinleştin mi nutuk çekiyorum biliyorsun ama artık ne desem kifayetsiz. Muratcan’ın dediklerine kırılmışsın, kırılmak istemiyorsan kendini geliştir dedim yine engelledin. Biraz yüzleş be kendinle. Benim saygımı aylar önce kaybettin, çoğu kişi de artık sana saygı duymuyor umarım farkındasındır bunun.
Hangi projen tuttu ki yıllardır?
Dimi dimi bencede öyle ayrıca kolay gelsin remastered